Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Grup de motocicliști străini, oprit de polițiștii din Hunedoara. Care a fost motivul. „Să fie prudenți”

Your browser doesn't support HTML5 video.

Zeci de motocicliști italieni aflați în vacanță în Transilvania au fost trași pe dreapta de polițiștii din Hunedoara. S-a întâmplat în cadrul unei acțiuni de prevenire a accidentelor în care sunt implicați cei aflați pe două roți.

Italienii au fost trași pe dreapta în zona nodului rutier Șoimuș din Deva, de pe A1. Printre motocicliștii străini se aflau și foști polițiști, care, la rândul lor, au venit cu recomandări.

Motociclist italian, fost polițist: „Să-și fixeze bine casca de protecție, să fie prudenți, cel mai bun lucru este să fii prudent, să păstrezi distanța față de mașini, să nu mergi cu viteză.”

Motociclist italian: „Prudență, prudență, prudență, e lucrul esențial.”

Întâlnirea neprogramata dintre turiști și agenți a avut loc în contextul unei acțiuni de prevenire a accidentelor, fiind vizați în special cei care circula pe două roți.

Citește și
parada moto pitesti
Mii de motocicliști s-au strâns la Pitești într-o paradă demnă de Cartea Recordurilor. Este așteptat verdictul Guinness Book

Bogdan Nițu, purtător de cuvânt IPJ Hunedoara: „Dorim să le atragem atenția celor care se deplasează pe două roți cu privire la regulile de circulație pe care trebuie să le respecte.”

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult