Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Godină, despre cei care au luat banii de pe jos la Iași: ”Nu mi-e milă de proşti îngrămădiţi”

Polițistul Marian Godină a comentat pe blogul personal scenele petrecute la mitingul PSD din Iași, unde mai mulți bătrâni care participau la eveniment s-au aplecat după banii aruncați de protestatari.

În timp ce unii au fost de părere că imaginile ar trebui să provoace milă, Marian Godină consideră că acei oameni pot fi numiţi „lipsiţi de bani”, dar în niciun caz naivi.

„Am citit la unii care spuneau că acei oameni pe care îi tot vedem în poze sunt părinţii şi bunicii noştri. Măi, băieţi, când mai scrieţi treburi d-astea, scrieţi în nume propriu. Scrieţi aşa: «ăştia sunt părinţii şi bunicii mei!» Nu de alta, dar ai mei sigur nu sunt. Tata se trezeşte la 6 dimineaţa de când îl ştiu, a muncit toată viaţa, a crescut 5 copii, iar acum, la pensie, încă munceşte. Nu se plimbă cu autocare pentru 3 lei ca să se trezească umblând teleleu prin pieţe fără să ştie ce-i cu el pe acolo. Paradoxal e că atunci când i se ia interviu unui rătăcit d-ăla prin vreo piaţă, imediat ţine să arate cât e de deştept şi începe să vorbească cu ură despre tot ce a văzut el la televizor. Nu, naivul niciodată nu se crede deştept. Ăştia nu-s naivi”, a scris Marian Godină pe blog.

”Așa că, dați-mi mie voie să nu-mi fie milă de putori, nespălați, bețivi, hoți, pierde-vară, proști îngrămădiți și alte lichele pe care unii le numesc „părinții și bunicii noștri””, a mai spus Godină.

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult