Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Gestul unei fete care a așteptat peste o oră pentru o băutură. „Nu mai am voie în acel loc”

Katie Swarbrik, în vârstă de 18 ani, spune că a fost dată afară dintr-un restaurant din Anglia. Tânăra postase pe pagina de Facebook a restaurantului o recenzie negativă.

Katie spune că a așteptat mai bine de o oră jumate la masa restaurantului, însă nu primise nici măcar băutura.

„Personalul restaurantului își servea prietenii înaintea celorlalți care așteptau acolo. După o oră și jumătate, am renunțat”, a spus tânăra.

Aceasta a scris pe Facebook o recenzie în care a spus că era „nervoasă că în tot acel timp în care am așteptat nu am primit nici măcar băutura”.

Însă după câteva zile, Katie a revenit la acel local, însă a fost dată afară. Cu toate acestea, personalul restaurantului susține că acest lucru s-a întâmplat pentru că fata a fost nepoliticoasă cu angajații.

„Clienții nu vor fi serviți, dacă sunt nepoliticoși cu personalul restaurantului. Dacă s-ar fi comportat frumos, nu am fi avut această problemă”, a declarat un purtător de cuvânt al localului.

Însă Katie susține însă că nu a fost deloc nepoliticoasă. „Pentru că m-am plâns de serviciile lor, acum nu mai am voie să intru în acel loc și nici nu îmi vor servi prietenii”, potrivit Daily Star

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

 Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult