Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Gestul șocant al unei mirese, după ce a aflat că domnișoara ei de onoare e însărcinată

O femeie susține că, atunci când era însărcinată, prietena ei care urma să se căsătorească i-ar fi spus să „facă avort”, pe motiv că nu va mai arăta bine în rochia de domnișoară de onoare.

Într-o postare pe Facebook, femeia a vorbit despre experiența prin care a trecut.

„Cu aproximativ un an înainte de nuntă, am aflat că sunt însărcinată. Mi s-a spus întotdeauna că nu pot face copii, așa că evident că n-am planificat sarcina, însă eram extrem de fericită. Așa că i-am spus lui Kate, sperând că se va bucura pentru mine. Însă nu a fost așa”, a povestit femeia pe un grup de Facebook.

Când a aflat vestea, viitoarea mireasă i-a sugerat prietenei ei să „facă avort” ca să încapă în rochia de domnișoară de onoare, scrie Fox News.

„Mi-a zis imediat că va fi stresată că eu va trebui să probez rochia după ce au făcut-o celelalte domnișoare. Trebuia să nasc în aprilie, iar nunta era în iunie. Mi-a amintit că este o nuntă fără copii, iar apoi, după ce mi-a explicat că nunta sa va fi dificilă pentru mine, mi-a zis: „Nu crezi că ar fi mai bine să faci avort?”. Am întrebat-o dacă vorbește serios că își dorește să fac asta ca nunta ei să se desfășoare conform planului. Mi-a zis că îmi distrug viața și apoi a sunat-o pe mama ei să încerce să mă convngă.”

Citește și
crima mahmudia
Gestul șocant la care a recurs un bărbat, după ce și-a împușcat fosta soție. Reacția rudelor

Mama miresei, însă, a felicitat-o pe viitoarea mămică și i-a spus că este alături de ea.

„Evident că n-am mai vorbit cu ea după aceea. Am fost invitată la nuntă, dar nu am răspuns. A numit-o domnișoară de onoare pe o femeie însărcinată în 8 luni, care a purtat o rochie pe care aș fi putut să o port și eu la nunta ei”, a conchis femeia.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult