Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Fugar într-un tractor, urmărit de poliție. Scene de cascadorii râsului. VIDEO

Your browser doesn't support HTML5 video.

Un fugar din Texas a provocat poliția într-o urmărire la viteză redusă. Și asta pentru că individul se afla într-un tractor, pe un câmp arat. O echipă de la o televiziune locală a filmat întreaga operațiune.

Totul pare o scenă de cascadorii râsului. În imagini vedem două maşini de poliţie cu semnale luminoase în funcţiune, care se apropie ameninţător de suspectul aflat la volanul unui tractor. Culmea, individul este şi echipat cu o cască.

Operaţiunea a fost una "elaborată". Vânat de maşinile cu girofar, fugarul din tractor a ajuns la marginea tarlalei. Acolo îl aştepta un alt poliţist, cu pistolul scos din teacă. În acel moment, suspectul a ridicat mâinile în semn că se predă. Atunci a fost smuls din vehicul şi luat pe sus.

Urmărirea la viteză mică s-a derulat pe un câmp de lângă oraşul Driscoll din Texas. Autorităţile spun că Alan Baade, acuzat de infracţiuni care nu au fost precizate, a fugit după ce l-a lovit pe poliţistul care l-a dus în faţa judecătorului. Iar scena cu tractorul a fost doar episodul final al evadării. Acum fugarul se afla în spatele gratiilor cu o listă şi mai lungă de capete de acuzare.

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

 Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult