Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Fotografia uluitoare postată de Ambasada SUA în România: ”Este puțin probabil să găsiți în altă parte a lumii”. Unde e făcută

Ambasada SUA la București a postat sâmbătă o fotografie realizată într-un parc național de fosile de pe continentul american, desprinsă parcă din altă lume.  

Ambasada Statelor Unite în România a postat sâmbătă pe pagina sa de Facebook o fotografie uimitoare, realizată într-un parc natural din Oregon.

Este vorba despre John Day Fossul Beds Monument, un loc unic în lume, cu peisaje care parcă nu sunt de pe această planetă.

”Dacă vă aflați aproape oriunde în John Day Fossil Beds National Monument, veți fi întâmpinați de straturi de rocă distincte și culori izbitoare. Fiecare strat este ca o fereastră deschisă către trecut, păstrând înregistrări fosilizate ale plantelor și animalelor, unele familiare, altele cu totul ciudate.

Este puțin probabil să găsiți în altă parte a lumii o colecție mai completă și mai bine conservată a vieții din perioada Neozoică. Cercetătorii din toate colțurile lumii vin în Oregon pentru a observa aceste fosile uimitoare”, au scris cei de la Ambasada SUA la București.

Citește și
ambasada sua
Viză pentru Statele Unite fără interviu. Ambasada SUA la București îi îndeamnă pe români să-și reînnoiască documentele

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult