Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Fotografia care a devenit virală pe internet. Detaliul șocant care i-a uimit pe polițiști

O fotografie cu dormitorul unei fetițe din Statele Unite a devenit virală pe internet, după ce autoritățile au făcut o descoperire terifiantă chiar deasupra patului său.

La prima vedere, pare o cameră normală a unui copil, însă ceea ce este neobișnuit în imagine este o gaură în perete, formată de un glonț, la câțiva centimetri de pat, transmite Mirror.

În urma distribuirii fotografiei, poliția susține că ar fi putut fi vorba de un accident fatal.

Această fotografie a fost distribuită de autorități, pentru a trage un semnal de alarmă asupra pericolului care este reprezentat de arme.

„De fiecare dată când auziți de un atac armat, gândiți-vă la această gaură lăsată de glonț în dormitorul unei fetițe. Din fericire, nimeni nu a fost rănit. Le mulțumim colegilor noștri pentru că au arestat persoanele responsabile de acest gest”, au scris autoritățile pe contul lor oficial de Twitter.

Citește și
politie Franta
Un român a fost prins cu un dric fals în Franța. Detaliul observat de vameși a dus la o descoperire uriașă

Copilul în camera căruia ar fi avut loc incidentul nu se afla în casă la acel moment.

Tatăl copilului a declarat că în timpul împușcăturii, el dormea, fiind trezit de zgomotul puternic. În urma unei verificări, el a descoperit urme de gloanțe în baie și în ușa de la intrare.

„În acel moment, ea se putea juca în camera ei sau putea fi în baie. Eu am fost acolo. Mă putea lovi pe mine”, a mai adăugat tatăl acesteia.

Deocamdată, nu se cunoaște cu exactitate ce s-a întâmplat, însă autoritățile continuă cercetările.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult