Modifica setarile cookie
Toate categoriile

FOTO. Casa de 1 milion de lire scoasă spre vânzare la Londra. Posibilii cumpărători vor fi uimiți când vor intra înăuntru

O casă cu trei dormitoare din nordul Londrei a fost scoasă spre vânzare cu prețul de 1 milion de lire, asta deși noul proprietar va avea mult de lucru pentru a putea locui acolo.

Proprietatea, aflată într-o zonă rezidențială populară din nordul capitalei Angliei, este foarte spațioasă, camerele sunt luminoase și are o grădină generoasă. Însă oricine intră înăuntru își dă seama imediat că va fi nevoie de lucrări ample înainte de a se putea muta,s crie The Sun.

Vedeți imagini cu locuința în galeria foto de la finalul articolului.

Tavanul a început să cadă în unele locuri, iar carpetele au fost smulse. Pereții sunt degradați în mare parte, iar într-una din camere a picat tencuiala.

Agenția care a scos la vânzare casa recunoaște că locuința se află într-o „stare proastă” și va necesita reparații semnificative.

„Casa cuprinde două camere de primire a oaspeților, separate prin uși duble și o sufragerie cu acces la o bucătărie, la parter. Mai are o toaletă separată, o baie cu fereastră, iar unul dintre dormitoare se află la jumătatea palierului și alte două dormitoare sunt la primul etaj”, se arată în anunț.

Proprietatea este bine poziționată, între două stații de metrou, iar în apropiere sunt mai multe restaurante și baruri de lux, dar și două mari parcuri. 

 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult