Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Florin Busuioc a fost desemnat "Cetăţean de Onoare" al municipiului Hunedoara

Actorul Florin Busuioc, prezentatorul rubricii Meteo la PRO TV, a fost desemnat, vineri, "Cetăţean de Onoare" al municipiului Hunedoara, într-o şedinţă a Consiliului Local.

Distincţia i-a fost acordată pentru "întreaga sa activitate profesională". Titlul îi va fi înmânat duminică, 2 iulie, pe scena Casei de Cultură din Hunedoara, înaintea spectacolului "Insomniacii", informează Agerpres.

"Acordarea acestei distincţii, de către Primăria şi Consiliul Local al Municipiului Hunedoara, reprezintă un semn de recunoaştere şi apreciere a întregii sale cariere profesionale", se precizează în hotărârea adoptată de consilierii locali.

Florin Busuioc, desemnat prezentatorului anului 2010 în Europa

Florin Busuioc s-a născut pe data de 19 mai 1962, la Hunedoara, unde a urmat şcoala generală şi a absolvit Liceul de Matematică-Fizică, în anul 1981.

În anul 1985 a fost admis la IATC, clasa profesorului Dem Rădulescu, iar după absolvire a fost repartizat la Teatrul din Piatra Neamţ.

Citește și
busu, vremea
Busu a prezentat vremea pentru prima dată în platoul Știrilor ProTV după infarct

În anul 1995, Florin Busuioc a început colaborarea cu postul de televiziune PRO TV, unde prezintă rubrica Meteo.

În anul 2010, Societatea Europeană de Meteorologie l-a desemnat pe "Busu" cel mai bun prezentator meteo al anului în Europa.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult