Modifica setarile cookie
Toate categoriile

O nouă seară memorabilă la Festivalul Internațional de Teatru de la Sibiu. Publicul a avut parte de un spectacol cu lumini

Your browser doesn't support HTML5 video.

Festivalul Internațional de Teatru de la Sibiu, ajuns deja la jumătate, continuă să încânte publicul. Seara trecută a fost, din nou, una memorabilă.  

Artiștii germani au invitat trecătorii într-un labirint magic spre copilărie în lumina discretă a mii de candele. Iar paradele personajelor amuzante și acrobații i-au fermecat pe toți cei care au ajuns la spectacolele lor.

La lăsarea întunericului, artiștii germani au adus la viață întreaga piață din centrul orașului. Mii de candele au conturat poteci printr-un așa-zis labirint al vieții, iar au fost invitați dincolo de o poarta păzită de un înger albit de vreme.

Claudia Kusters, Theater Anu: „În unele scene veți vedea amintiri din copilărie, dar nu e doar despre copilărie. E și despre capătul călătorie noastre, labirintul e, de fapt, calea noastră prin viață."

Acești doi artiști francezi sunt adevărați complici în jonglerii, iar în spatele acestui joc dinamic stau mii și mii de ore de antrenament.

Citește și
SAGA ultima seara
SAGA, marele festival de muzică electronică din București, a luat sfârșit. Peste 165.000 de oameni au fost prezenți

Nicolas Paumier și Guillaume Cachera, Les Invendus:  „E uimitor! Doar cu o simplă minge poți să arăți atâtea lucruri, dar nu e doar despre acest obiect, sunt implicate și corpurile noastre, relația dintre noi, totul la un loc."

Peste 70 de voluntari au ajutat la realizarea acestui cadru aparte, luminat de candele.

Lucian Sălăgeanu, voluntar: „Aproximativ 9000 de lumânări, e muncă cam de dimineață.E foarte fain cănd vezi câtă lume vine să-ți vadă munca și chiar te simți foarte împlinit."

Miercuri și joi în fața publicului vor apărea și talentații dansatori de flamenco ai campaniei María Pagés.  

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult