Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Festival de vinuri la Cluj-Napoca, în ultimul weekend al verii calendaristice. Cum a fost atmosfera

Your browser doesn't support HTML5 video.

Timp de trei zile, mii de oameni s-au delectat la un pahar de vin și de vorbă. Ei au aflat secretele unui vin de calitate, alături de familii și prieteni.  

La răcoarea arborilor din Parcul Central, clujeni și oaspeți din țară sau chiar de peste hotare s-au bucurat de savoarea vinului: mai dulce sau mai sec, alb, roze ori rubiniu. Impresiile le-au împărtășit cu membrii familiei ori cu prietenii așezați în jurul aceleiași mese.

Femeie: „E o plăcere să petreci un weekend aici”.

Femeie: „E foarte fain festivalul e potrivit și pentru copii și pentru adulți. Prețurile sunt accesibile pentru că nu sunt cele de restaurant”.

Bărbat: „Sunt din Vancouver, Canada. E prima dată când vin în Europa. Festivalul este minunat, oamenii sunt fericiți și se distrează de minune”.

Citește și
police
Atac armat în SUA. Șapte persoane au fost rănite la un festival din Boston

Chiar de la intrarea în festival se puteau lua pahare pentru a începe degustările. Prețurile porneau de la 8 lei și puteau ajunge la 35 de lei, pentru fiecare degustare în parte.

La cele 30 de grade din termometre, au mers perfect vinurile care se consumă reci, mai ales cele spumante. 

Somelier: „Oamenii încep să deguste și încep să consume din ce în ce mai mult tot ceea ce înseamnă spumant, vinuri albe, vinuri rose”.

Codruța Kali, organizator festival: „Avem un flux extraordinar de vizitatori, ne bucurăm că am reușit să aducem mai multe crame. Pe aceste călduri fantastice a curs foarte bine rose-ul, prosecco și vinurile albe”.

Au curs povești și vin în pahare timp de patru zile, cât a durat Festivalul „Central Park Wine”, ajuns anul acesta cea de-a cincea ediție.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult