Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Festival de tatuaje în orașul belgian Liege. Care este noua modă printre cei pasionați de această artă

Your browser doesn't support HTML5 video.

Peste 150 de artiști care fac tatuaje s-au adunat la un festival, în orașul belgian Liege. Iar anul acesta se confruntă cu o noua provocare. Trebuie să facă deseori tatuajele identice sau complementare.

Peste 150 de artiști care fac tatuaje s-au adunat la un festival, în orașul belgian Liege. Iar anul acesta se confruntă cu o noua provocare. Trebuie să facă deseori tatuajele identice sau complementare.

Este o nouă modă la care apelează din ce în ce mai des cuplurile sau rudele care vor să-și arate dragostea pe care și-o poartă.

Discrete sau extravagante, colorate sau în culori neutre, tatuajele sunt expresia unei trăiri. O poveste scrisă pe piele, cu cerneală, a cărei semnificație o știe deseori doar posesorul. În Belgia, la modă sunt acum tatuajele identice sau care se completează. Se fac în cuplu, în familie sau alături de prieteni. Sophie și Tommy poartă aceeași imagine pe piele, care, spun ei, îi unește.

În ceea ce privește alegerea tatuajelor, gusturile sunt variate. Anais s-a specializat în așa-numitele modele care se fac "la comun".

Citește și
Auschwitz
Un tribunal din Israel a blocat vânzarea la licitație a unui set de tatuat folosit în Auschwitz

Anaïs Gotsch, artist: Putem să facem exact același tatuaj pe mai multe persoane care își doresc asta sau facem tatuaje care se potrivesc, dar care nu sunt neapărat legate și pot fi separate, ca niște tatuaje clasice.

Verina și prietenul ei, Camille, mai au de așteptat câteva ore până când vor fi uniți printr-un desen.

Vérina: Camille este partenerul meu la un festival al tatuajelor pe care l-am organizat împreună. Ea și-a tatuat logo-ul în timpul festivalului și eu o să fac asta în această seară. E un logo pe care eu l-am creat, cu ajutorul unor elemente descoperite în bisericile din Dijon.

Printre doritori sunt și persoane care vor să-și scrie direct pe piele legăturile de sânge.

Emeline: Este un tatuaj comun pe care îl am cu mama, e o albină... Nu înseamnă ceva anume, e doar un desen pe care l-am făcut și pe care ni l-am tatuat.

Emma: Am un tatuaj comun cu mama mea, dar e singura cu care am vrut să fac așa ceva, asta e tot...

Un lucru este cert, indiferent de modelul ales: tatuajele sunt în primul rând o dovadă de iubire și un cadou foarte personal, spun cei care apelează la această practică.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult