Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Expoziție de figuri de ceară într-un mall din Iași, până pe 10 martie. Cât costă un bilet

Your browser doesn't support HTML5 video.

Reuniune a zeci de nume cunoscute din sport, cinematografie și muzică. Personalități din întreaga lume și-au dat întâlnire într-un centru comercial din Iași, unde se lasă admirate și fotografiate de curioși.

Vorbim despre figuri de ceară realizate în mărime naturală, cu multă atenție la detalii, după cum spun chiar cei care au trecut pragul expoziției. În preajma unor fotbaliști cunoscuți în întreaga lume, mulți și-au găsit cu greu cuvintele. Dar au depășit repede emoțiile și au ținut morțiș să imortalizeze momentul. Reporter: V-ați făcut selfie. Cu cine?

Băiat: „Cu Messi și Ronaldo. Noi admiram fotbalul și ne plac jucătorii.”

Reporter: Cum sunt realizați?

Băiat: „Chiar reale, au făcut treabă bună." Alături de Messi și Ronaldo stau și români care au scris istorie la capitolul sport - Gică Hagi, Ion Țiriac, Ilie Năstase și Simona Halep.

Citește și
Julia Roberts
Cele mai nereusite figuri din ceara de la Madame Tussauds! Galerie foto

Reporter: De ce ai venit la expoziție?

Băiat: „Să îl văd pe Ronaldo. Imi place mult de el.” Băiat: „Dacă s-ar mișca chiar ar fi Messi real. La ochi, la păr, la piele, am impresia ca sunt reale. Sunt foarte bine făcute." În centrul comercial din Iași care găzduiește expoziția figurilor de ceară "și-au dat întălnire" și nume importante din industria muzicală. Fetiță: „E fain Michael Jackson. Michael Jackson arată realist și e fain. E fain că stă așa, cu gâtul într-o parte." Apreciați sunt și Beyonce, Justin Bieber, Ariana Grande, Luciano Pavarotti, Adele ori Smiley. Fetiță: „Am venit pentru Smiley și pentru Messi. Și pentru Ariana Grande, și pentru Mister Bean. Mi s-au părut foarte realiste, adică sunt exact ca la televizor." Oferta este variată și când vine vorba despre actori. Au fost așezați alături Leonardo DiCaprio, Al Pacino, Robert De Niro, Sean Connery, Anthony Hopkins și Daniel Craig. Reporter: Cu cine v-ați pozat?

Fetiță: „Cu Mister Bean.”

Reporter: De ce?

Fetiță: „E idolul copilăriei.”

Reporter: Pe cine vă bucurați să vedeți?

Fetiță: „Pe Pablo Escobar și Mister Bean. Foarte realistic totul." În total, pot fi admirate 28 de figuri de ceară. Fetiță: „Sunt foarte bine realizați. Mi-am dorit de mult să ajung la un asemenea muzeu." Fetiță: „Foarte frumos, foarte interesanti. Nu am văzut niciodată figuri de ceară, nu am ajuns la Londra la muzeu." Bărbat: „Toate sunt deosebite, expresive, ochii parcă sunt naturali." Expoziția poate fi vizitată până pe 10 martie. Prețul unui bilet este de 30 de lei pentru adulți și 20 de lei pentru elevi, studenți și pensionari. Pentru copiii în vârstă de până la 6 ani, intrarea este gratuită.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult