Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Eveniment susținut de Filarmonica Moldova într-un centru comercial din Iași. La spectacol a participat și Moș Crăciun

Your browser doesn't support HTML5 video.

Mii de oameni s-au adunat într-un centru comercial din Iaşi, dar nu la cumpărături, ci la spectacol.

Au fost aprinse decoraţiunile luminoase, iar Filarmonica Moldova a susţinut un concert alături de un cor, care a interpretat cele mai cunoscute cântece de sărbători.

În centrul atenţiei celor mici a fost însă Moş Crăciun. Desigur, au curs listele cu dorinţe.

Atraşi de muzica Filarmonicii Moldova, mii de oameni s-au oprit în apropierea scenei, să se bucure de spectacol.

Bărbat cu fetiță în brațe: „Frumos, chiar mă bucur. De fiecare dată venim. Fără ea, niciodată. Îi place mai ieșim şi noi din casă, ne mai relaxăm.”

Cuplu: „Suntem foarte fericiți că am venit în România. Orchestra a fost minunată, ne-a plăcut foarte mult. Ne-a plăcut atmosfera, ne plac românii și cum sărbătoresc Crăciunul.”

Femeie: „Este foarte frumos, noi am venit să îi ascultăm pe prietenii noștri ei cântă în corul filarmonicii şi suntem foarte bucuroși să îi auzim.”

Această fetiţă a venit să-şi asculte profesoara de vioară şi să-i mulţumească.

Fetiță: „I-am adus o scrisoare şi un trandafir. Vreau să îi spun că o iubesc şi că îmi place să mă învețe mult. Vioara.”

Tabloul cu luminiţe şi decoraţiuni de Crăciun a fost complet când şi-a făcut apariţia şi Moşul cel darnic. Imediat, copiii s-au adunat în jurul lui şi l-au copleşit cu chicoteli şi solicitări.

Albert, copil: „M-a ascultat şi mi-a spus bravo, Albert, că eşti cuminte. Am să îi pregătesc lui Moş Crăciun niște biscuiți cu lapte.”

Simona Teodorescu, PR manager: „Ieşenii au venit în număr atât de mare, pentru a relua împreuna o tradiţie draga nouă care a fost amânată timp de doi ani din cauza pandemiei.Avem un Crăciun tematic iar anul acesta vor putea să decopere decorațiuni din lumea fascinantă a circului." Din 6 decembrie, Moş Crăciun vă fi prezent în fiecare seară în centrul comercial.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult