Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Elsa, regina „Regatului Înghețat”, arestată pentru că a adus vortexul polar în SUA

Elsa, regina regatului Arendell din animația Disney „Regatul Înghețat”, a fost arestată marți de poliția din Illinois, fiind acuzată că a adus vortexul polar în SUA.

 

„Din cauza vremii extrem de reci, toate infracțiunile și gesturile prostești au fost anulate. Chiar și Elsa a fost arestată, fără posibilitatea de a plăti cauțiune, până la o dată anterioară”, este anunțul postat pe pagina de Facebook a departamentului de poliție din McLean, Illinois, scrie CBS News.

Un val de aer polar descris drept „fără precedent" se va abate peste centrul Statelor Unite ale Americii, miercuri.

Autorităţile din Illinois au decretat stare de urgenţă şi se aşteaptă la temperaturi care vor ajunge până la minus 48 de grade Celsius.

Citește și
Elsa, Frozen
Au comandat un tort cu chipul Elsei de ziua fiicei lor, iar ea a inceput sa planga cand a deschis cutia. Cum arata prajitura

A nins fără oprire în Colorado şi Michigan. Iar în Wisconsin situaţia este atât de gravă, încât guvernatorul a declarat starea de urgenţă. Asta înseamnă că şi Garda Naţională ar putea fi chemată să intervină pe lângă echipele obişnuite.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon!  

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult