Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Elevul unei școli de șoferi, implicat într-un grav accident în timpul orelor de conducere

Your browser doesn't support HTML5 video.

Accident violent pe un drum de la marginea oraşului Târgovişte! O elevă care se afla pe bancheta din spate, într-o maşină care aparţine unei şcoli de şoferi, a fost rănită după un impact cu un alt autoturism.

Elevul care era la volan spune că a respectat regulile de circulaţie. Poliţia a declanşat o anchetă.

La volanul maşinii se afla un tânăr în vârstă de 18 ani care a susţinut până acum cinci şedinţe de şofat. El povesteşte că a respectat toate regulile de circulaţie.

Elev școală auto: „Am vrut să fac stânga, să intru în curte unde dau examenul şi pur şi simplu ne-am trezit loviţi. Semnalul funcţiona, abia am apucat să dau drumul la ambreiaj şi ne-am trezit loviţi, după cum s-a răsturnat, presupun că avea peste o sută."

Celălalt şofer, de 24 de ani, are o altă versiune . Maşina şcolii de şoferi i-ar fi frânat brusc în faţă şi elevul ar fi tras brusc de volan.

Citește și
accident caruta
VIDEO. Accident grav. O căruță a fost lovită în plin de o mașină pe DN2

Șofer: „A semnalat stanga brusc, eu eram în spatele lui, am frânat şi am tras dreapta să evit impactul. Mă duceam la bazin, că sunt antrenor de înot. Aveam 70 la oră.”

Tânărul se afla în maşină împreună cu instructorul auto, dar şi cu o altă elevă, de 17 ani, care era pe bancheta din spate.

Acum poliţiştii continua anchetă pentru a afla cine se face vinovat de producerea accidentului.

Adin Prodan, șef gardă intervenţie Detaşamentul de pompieri Târgovişte: „Am găsit două victime la faţa locului, două maşini intrate în coliziune, conducătorul auto şi o elevă de la școala auto."

Poliţiştii au deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă şi i-au audiat pe toţi cei implicaţi în accident. Niciunul dintre şoferi nu consumase alcool.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult