Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Dumitru Dragomir: „Tot aud că unii nu se vaccinează că nu știu ce conține vaccinul. Păi, când beau cola, știu ce conține?”

Sportivii care nu se vaccinează nu ar trebui să fie lăsați să intre pe teren și „nici în afara lui”, a declarat fostul președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal, Dumitru Dragomir, pentru Gazeta Sporturilor.

Ajuns la 75 de ani, Dragomir spune că s-a vaccinat cu schemă completă și așteaptă acum să treacă suficient ca să poată să facă și a treia doză. El a afirmat că toată lumea ar trebui să se vaccineze și îi consideră iresponsabili pe cei care transmis mesaje antivaccinare, care „pun sportul în pericol”.

„Tot aud că unii nu se vaccinează că nu știu ce conține vaccinul. Dar ăia care beau cola și mănâncă parizer știu ce conțin aceste produse? Ei spun că nu știu ce conține vaccinul ... Păi, când beau cola, știu ce conține?

Cei care dau declarații antivaccinare sunt niște oameni iresponsabili. Poporul israelian, poporul englez, poporul francez, poporul american, toate astea vor să-și extermine semenii? Despre ce vorbim? Aici e știință, nu mai sunt leacuri băbești”, a declarat Dumitru Dragomir pentru Gazeta Sporturilor.

Un număr de 99.376 doze de vaccin Pfizer, Moderna, AstraZeneca şi Johnson&Johnson au fost administrate în ultimele 24 de ore, dintre care 62.512 reprezintă prima doză, 8.513 - doza a doua şi 28.351 - doza a treia, a informat, joi, Comitetul naţional de coordonare a activităţilor privind vaccinarea împotriva COVID-19.

Citește și
Vaccinare
Aproape 100.000 de persoane s-au vaccinat anti-Covid-19 în ultimele 24 de ore

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult