Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Drama unui fotomodel: "Mi-a fost smulsă din mașină". GALERIE FOTO

Selina Pearce, o tânără britanică de origine thailandeză, model și actriță, trece printr-o dramă, după ce fetița ei de un an și 4 luni i-a fost smulsă din mașină de mai mulți bărbați, printre care s-ar fi aflat și soțul ei.

Incidentul s-a petrecut, vineri seară, în zona unui restaurant din Phuket, Thailanda.

Mai multe imagini cu tânăra mamă în galeria foto

Tânăra de 25 de ani a povestit că fetița i-a fost luată cu forța din mașină, în momentul în care pleca de la restaurant.

Fostul model thailandez, care a cunoscut faima jucând în seriale de televiziune, susține că mașina a fost blocată de mai mulți bărbați, unul dintre aceștia a țintuit-o în scaunul șoferului, în timp ce un altul a smuls copilul din brațele bonei.

"Soțul meu și echipa lui mi-au blocat mașina și mi-au luat copilul fără permisiunea mea. Eu și familia mea suntem îngrijorați de ce se va întâmpla cu fiica mea", a scris tânăra de 25 de ani în plângerea formulate la poliție, potrivit Phuket News, citat de Daily Mirror.

Citește și
Motivul pentru care un poștaș a îngropat mii de plicuri în pădure
Motivul pentru care un poștaș a îngropat mii de plicuri în pădure

Potrivit sursei citate, tânăra s-a mutat cu fiica sa din Bangkok la Phuket, fără a-i spune soțului, din cauza problemelor pe care le aveau în relație.

 

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult