Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Drama prin care trece o femeie, încă din copilărie. Este mereu confundată cu un bărbat

O femeie din Marea Britanie este deseori confundată un bărat, din cauza unei condiții medicale rare. Aceasta are păr facial în exces încă de când era mică. 

Allyson Gormley, în vârstă de 46 de ani, a început să se confrunte cu această problemă încă de la vârsta de nouă ani. Femeia a fost mereu complexată de înfățișarea ei masculină, motiv pentru care, timp de mai mulți ani, a stat să se epileze în fiecare zi, potrivit Metro

Vedeți în galeria foto a acestui articol cum arată femeia!

Însă în noiembrie 2014, Allyson a decis să pună capăt acestui chin și a luat o decizie radicală pentru sănătatea ei mintală. Femeia s-a hotărât să nu își mai ascundă boala.

„Am avut păr facial în exces încă de când eram mică. Atunci când am ajuns la pubertate, a început să îmi crească păr pe față și să arăt ca un bărbat. Rezistența la insulină cauzată de sindormul ovarelor polichistice a cauzat producerea testosteronului în exces. A fost nevoie să mă epilez în fiecare zi”, a spus Allyson.

Citește și
anxietate
Anxietatea este o boală care apare în copilărie. Care sunt cauzele apariţiei

Femeia spune că a decis să renunțe să se mai ascundă în momentul în care l-a cunoscut pe soțul său, David.

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

 Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult