Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Doliu în teatrul românesc. A murit actorul Cornel Ciupercescu

Lumea teatrului românest este în doliu. Actorul Cornel Ciupercescu a murit, duminică dimineață, la vârsta de 77 de ani.

"Bunul și iubitul nostru, adoratul nostru, ne-ați dat de jucat cea mai grea scenă, astăzi...

Câte o fărâmă din fiecare dintre noi, zboară acum printre îngeri, odată cu plecarea dintre pământeni a celui care a fost prietenul, colegul, căpitanul nostru, Cornel Ciupercescu. Nenea Ciupi ați fost și veți rămâne iubire. Mulțumim pentru tot. Mulțumesc pentru tot.

Ne vom lua rămas bun, marți, 6 decembrie, ora 11:00, la cimitirul Bellu.

Sunt alături de familia sa minunată, vă sărut sufletele și mă retrag în liniștea grea a zilei", este mesajul postat pe Facebook de actrița Natalie Ester.

Citește și
cornel sfaiter
Daniela Șfaițer a murit. Soția lui Cornel Șfaițer, președintele lui Poli Iași, avea doar 57 de ani

"Am aflat o veste tristă. Astăzi dimineață ne-a părăsit colegul și prietenul meu, Actorul CORNEL CIUPERCESCU. Dumnezeu să-l odihnească în pace!", a spus, la rândul său, actorul Nicolae Călugărița.

Cine a fost Cornel Ciupercescu

Cornel Ciupercescu s-a născut la data de 22 februarie 1945, în Brăila.

În 1970, el a absolvit cursurile Institutului de Artă Teatrală și Cinematografică „I.L.Caragiale” din București, la clasa prof. George Carabin. Apoi, acesta a activat ca actor la Teatrul de Stat din Târgu Mureș (1970-1971), Teatrul Municipal din Ploiești (1971-1990) și Teatrul Evreiesc de Stat din București (din 1990).

Cornel Ciupercescu a fost cunoscut mai ales pentru rolul lui Nicolae Balcescu pe care l-a jucat în patru filme diferite.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult