Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Doi tineri au scăpat din prima explozie din Sri Lanka, însă și-au găsit sfârșitul la hotel

Doi tineri din Marea Britanie, frate și soră, și-au găsit sfârșitul într-una din exploziile din Sri Lanka, după ce scăpaseră cu viață din primul atac.

Daniel și Amelie Linsey serveau micul dejun alături de tatăl lor, la hotelul Shangri-La din Colombo, înainte de zborul spre casă. Cei doi au scăpat de bomba detonată printre clienții restaurantului, însă au murit în urma unui al doilea atac, pe holurile hotelului.

Cei doi sunt printre cele aproximativ 310 de victime ale atacului din Sri Lanka în Duminica Paștelui. Atacurile au vizat mai multe biserici catolice și un hotel.

Bilanţul atentatelor de duminică din Sri Lanka a ajuns marţi la 310 morţi, după ce mai mulţi răniţi au decedat din cauza rănilor, a anunţat poliţia locală, care a efectuat noi arestări, potrivit AFP.

Autorităţile au reţinut până în acest moment 40 de persoane în ancheta asupra acestor atacuri atribuite unei mişcări islamiste locale, National Thowheeth Jama'ath (NTJ), a precizat purtătorul de cuvânt al poliţiei, Ruwan Gunasekera.

Citește și
suspect atentate Sri Lanka
Prima înregistrare VIDEO cu un posibil atacator din Sri Lanka, chiar înainte de explozie

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult