Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Doi soți au găsit un tunel sub casa cumpărată cu 4 ani în urmă. Când au intrat înăuntru au făcut o descoperire neașteptată

Un cuplu din SUA a făcut o descoperire neașteptată în timp ce își renova casa cumpărată cu patru ani în urmă

Hayley Gilmartin și soțul ei, Trevor, locuiesc lângă Lacul Huron, aflat la granița dintre SUA și Canada. S-au apucat să își renoveze casa, iar în momentul în care au scos jacuzzi-ul vechi, au găsit sub el o cameră umplută până la jumătate cu apă.

Camera este conectată la lac printr-o conductă cu diametru de aproape doi metri. Cei doi și-au făcut curaj și au mers să cerceteze locul.

„Am intrat în râu cu echipament de scuba diving și am găsit celălalt capăt, unde era un tunel uriaș”, a declarat Gilmartin, precizând că este imposibil să pompeze apa din acea încăpere, deoarece vine din Lacul Huron și din râurile din jur.

Cei doi, care s-au mutat în această casă în 2020, au aflat apoi că și vecinii lor au tuneluri similare sub locuințele lor, potrivit New York Post.

În urmă cu un secol, Lacul Huron și răul St. Clair care îl alimentează, erau folosite pentru contrabandă cu alcool din Canada în SUA.

Zona a fost responsabilă pentru 75% din contrabanda cu alcool din perioada prohibiției.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult