Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Doi români au încercat să intre în țară cu un Maserati Levante din Italia, dar a fost confiscat rapid în Germania. Ce a urmat

Doi români care tranzitau Germania în drum spre România, la bordul unui bolid Maserati Levante, au rămas rapid fără bolidul de lux după un control de rutină pe autostradă.  

Ce doi au fost opriți, duminica trecută, de poliția bavareză pentru un control de rutină în zona de odihnă de pe autostradă A3 Donautal, iar în scurt timp au fost deposedați de bolidul în valoare de 100.000 de euro.

Astfel, anchetatorii Veil i-au verificat pe șofer și pe pasager, iar în privința SUV-ului au fost depistate nereguli în acte și pe plăcuța de înmatriculare. În final, oamenii legii din Germania au constatat că acestea erau false.

„Investigațiile ulterioare au arătat că Maserati Levante (foto), care a costat aproximativ 100.000 de euro, a fost furat în Italia la mijlocul lunii noiembrie 2023. Cei doi bărbați, un român în vârstă de 31 de ani și unul de 20 de ani, trebuiau să ducă Maserati-ul în țara lor de origine. Vehiculul a fost confiscat, iar șoferul și pasagerul au fost arestați temporar”, a transmis Poliția Bayern.

Bolidul de lux era condus în acel moment de tânărul de 20 de ani, care s-a ales, ulterior, și cu dosar penal.

Citește și
masina tigari
Bolid de lux, găsit abandonat după o urmărire în Suceava. Când l-au deschis, polițiștii au avut o surpriză FOTO

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult