Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Doi români au declanşat o "campanie de furturi" la metroul din Londra. Cum au fost prinşi

Doi tineri români din Marea Britanie au fost arestaţi după ce au declanşat o "campanie de furturi" la metroul din Londra.

Românii, identificaţi drept Gabriel de 31 de ani şi Gigi, de 28, au comis numeroase furturi la metroul londonez, deşi au ajuns în Marea Britanie abia la sfârşitul lui 2018. În final, au fost prinşi de un poliţist în civil când încercau să tâlhărească o bătrână în staţia West Ham, scrie Metro.

Cei doi foloseau o valiză, pentru a părea nişte pasageri obişnuiţi. Printre victimele lor s-au numărat mai mulţi turişti, dar şi o mamă cu 2 copii, căreia i-au luat telefonul.

În faţa instanţei, românii au declarat că au venit în Regat sperând că vor găsi de muncă, dar fiindcă nu au avut noroc, s-au apucat de furat. Au folosit banii, susţin în ei, pentru a-şi lua bilete de avion ca să se întoarcă în ţară familiile, apoi au revenit la Londra. 

Judecătorul aa decis însă că românii prădau victime vulnerabile - bătrâni sau mame cu copii - şi că declanşaseră o adevărată campanie de furturi. Ca urmare, au primit fiecare un an şi jumătate de închisoare. 

Citește și
jaf suceava
Jaf ca-n filme la Suceava. Momentul în care 3 hoți fură o geantă cu bani dintr-o mașină

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult