Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Doi miri au fugit fără să plătească meniul de la nuntă pentru cei 70 de invitați. Au plecat cu banii în luna de miere

Un cuplu proaspăt căsătorit a fugit fără să plătească meniul de la nuntă pentru cei 70 de invitați. Suma se ridică la 8.000 de euro, iar cei doi miri sunt scum căutați de poliție.

Mirele, în vârstă de 40 de ani din Ferentino, și mireasa, o tânără de 25 de ani de origine poloneză, dar rezidentă în Roma, au sărbătorit fericitul eveniment într-un restaurant situat între Veroli și Boville Ernica, în provincia Frosinone, scrie fanpage.it.

Cei doi soți au plătit un avans de doar câteva sute de euro din totalul facturii de 8.000 de euro, băuturile fiind incluse în această sumă. A fost stabilit ca plata integrală să fie efectuată în ziua de miercuri, imediat după nuntă.

Însă în ziua respectivă, la locație nu s-a prezentat nimeni, iar după ce a așteptat câteva zile fără nicio veste de la tinerii căsătoriți, proprietarul localului a încercat să-i sune, dar fără succes. Atunci, acesta a anunțat poliția, care a reușit să dea de urma bărbatului și a descoperit că acesta a zburat cu soția și părinții săi către Frankfurt, Germania.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult