Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Distracție pentru a doua seară la rând, la festivalul SAGA. Zeci de mii de oameni au dansat pe ritmurile artiștilor preferați

Your browser doesn't support HTML5 video.

Spectacol electrizant, pentru a doua seară la rând, la Romaero, la festivalul SAGA! Zeci de mii de oameni au cântat și dansat pe ritmurile artiștilor preferați până spre dimineață.

Printre cei care au făcut show, se numără DJ-ul german Robin Schulz, Loreen și DJ-ul Joel Corry.

DJ-ul german Robin Schulz a încis atmosfera în cea de-a doua seară de festival. Spectatorii s-au înghesuit în fața scenei și au dansat neobosiți. Băiat: „Foarte tare, foarte bine.” Și DJ-ul englez Joel Corry a electrizat mulțimea. Corry, care a urcat aseară pentru a doua oară pe scena Festivalului SAGA, se declară îndrăgostit de țara noastră. Joel Corry, DJ: „Anul acesta m-am intors cu muzică nouă, cu un nou set, cu noi efecte vizuale, cu o nouă producție. Deci am muncit foarte mult la spectacol. Publicul este absolut uimitor.” Fată: „Cea mai tare distracție, ador.” De două ori câștigătoare a concursului Eurovision, Loreen a încântat publicul cu un show plin de culoare. Băiat: „Mi-am luat bilet doar pentru ea, deci mă bucur foarte mult să o văd live pentru prima dată.” Băiat: „Chiar aștept să o văd de vreo 10 ani de când a câștigat cu Euphoria și nu pot să cred că sunt chiar aici și o văd.” Și sâmbătă seară, în public au fost și foarte mulți străini. Fată: „Sunt din Paris. Mă simt foarte bine, este de necrezut. Dumnezeule, este extraordinar.” Băieți: „Suntem din Suedia. Iubim România, este extraordinar. Este cea mai tare experiență.” Distracția pe cele 7 scene de la SAGA continuă și duminică, cu nume precum Wiz Khalifa și Alan Walker.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult