Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Dialog spumos în Las Fierbinți. Taximetristul Nicu Rață s-a apucat de Uber: „Doriți o bombonică?”

Your browser doesn't support HTML5 video.

Situația tensionată dintre taximetriști și cei care practică Uber a fost subiectul unui moment în episodul „Las Fierbinți” difuzat pe 12 iunie 2019.

Deși face parte dintr-un sezon anterior, episodul difuzat miercuri a venit într-un moment de maximă tensiune între cele două tabere.

Atras de o „superofertă” la Uber, Nicu Rață s-a împărțit între taximetrie și aplicația de ridesharing, lăsându-l confuz pe primarul Vasile.

Dialogul din mașină:

Nicu Rață: În sfârșit avem și noi aici la noi în sat Uber. Deocamdată nu sunt decât eu, dar dacă există cerere o să ne înmulțim. Cum e domn primar, e mai bine cu Uber decât cu TAXI?

Primarul: Nu știu mă cum e cu Uberul, că nu am mers în viața mea.

Citește și
Geanina, Las Fierbinți
Discursul ”primăriţei” Gianina din Las Fierbinți: ”Români, faceţi ca mine, staţi degeaba”

Nicu Rață: Păi și acum ce facem? Eu luni, mari și miercuri sunt Uber, joi vineri, sâmbătă sunt TAXI. Le mai amestec și eu între ele, le zăpăcesc. Săptămâna asta am prins o ofertă extraordinară de la Uber și deși este joi și trebuia să fiu TAXI, sunt Uber pentru că e ultima zi de ofertă. Doriți o bombonică?

Primarul: Dar care e diferența la tine? Că e aceeași mașină și tot tu conduci?

Nicu Rață: Atunci când sunt Uber trebuie să-mi dați 5 stele pe aplicație, pentru că dacă nu-mi dați 5 stele nu mă mai iau următorii clienți. Dar ne adaptăm, astea sunt vremurile.

Primarul: Du-te bă cu stelele tale, nu-ți dau nicio stea

Nicu Rață (pornește manele la casetofon): Atunci hai mă scoate banii, am trecut pe taximetrie. Ce te uiți mă nene așa? Vrei să mă duc să iau ranga din portbagaj? Mă Aspirino, nu mai trânti bă ușa aia așa că nu e ușa lu mă-ta de la Bragadiru.

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon!   

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult