Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Descoperire uriașă a polițiștilor germani când au oprit un cuplu la graniță. Aur de zeci de mii de euro, ascuns în șosete

Polițiștii de frontieră germani au găsit și confiscat bani, aur și diamante în valoare totală de aproape 200.000 de euro, potrivit Bild.

Este vorba despre un cuplu care se întorcea cu mașina din Italia în Belgia. Femeia are 45 de ani și este din Belgia, iar soțul ei în vârstă de 47 de ani, originar din India. Cei doi au fost opriți la graniță, la un control prin sondaj. Polițiștii au găsit asupra lor 93.000 de euro, ascunși în mai multe locuri din mașină și în bagaje. De asemenea polițiștii au găsit și două genți cu fermoar, ascunse în poșeta șoferiței, care conțineau diamante în valoare de 49.000 de euro. Cei doi mai aveau ascunse și în șosete foițe de aur, în valoare de 54.000 de euro.

„Cele două persoane nu au putut dat nicio explicație plauzibilă pentru proveniența banilor și a obiectelor de valoare găsite asupra lor”, a transmis poliția, care precizează că bunurile au fost confiscate.

Poliția penală Memmingen a preluat ancheta, sub suspiciunea de spălare de bani.  

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult