Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Descoperire surprinzătoare în craniul unui bărbat, care s-a prezentat cu dureri atroce la spital. Ce pățise la beție

Un bărbat cu dureri înfiorătoare de cap a ajuns la spital, iar medicii au făcut o descoperire absolut surprinzătoare: avea două bețișoare chinezești, înfipte prin nas, până în spatele ochiului. A stat cu ele mai bine de cinci luni.

Bărbatul vietnamez în vârstă de 35 de ani, numit „domnul T”, a stat cinci luni cu bețe de bambus înfipte în nas, îngropate în craniu în urma unei bătăi la beție. Bărbatul a avut betele de bambus înfipte în nas în timpul unei lupte, acum aproape jumătate de an, fără să știe că acestea erau cauza durerilor sale, transmite publicația Daly Star.

Pacientul a ajuns la spital cu dureri de cap severe, pierderi de lichid cranian și a tulburări de vedere, iar investigațiile medicale au dus la descoperirea șocantă.

Familia pacientului a declarat că bărbatul a fost rănit în timpul unei altercații la beție, acum cinci luni, a fost dus la camera de gardă, dar nimeni nu a observat bețele din nas, așa că a primit doar tratament simptomatic, potrivit vietnam.vn. Domnul T. a relatat că își amintește că a fost înjunghiat în față cu un obiect în timpul scandalului, dar după ce i s-a acordat primul ajutor, a presupus că scăpase ieftin.

Cu toate acestea, durerile de cap nu i-au dat pace, iar când a simțit recent o mâncărime în nas, a luat o pensetă și a descoperit brusc obiectul străin.

Citește și
S-a ales cu o boală gravă, după ce a folosit bețișoare de urechi. Ce au descoperit medicii
S-a ales cu o boală gravă, după ce a folosit bețișoare de urechi. Ce au descoperit medicii

Așa a ajuns la Spitalul Prieteniei Cuba, iar când medicii i-au făcut o tomografie computerizată, au observat cele două bețe de bambus înfipte în nas, până în craniu. Medicii au efectuat o intervenție chirurgicală endoscopică prin nas, pentru a le îndepărta.

Operația a a reușit, iar pacientul se recuperează bine, arată sursa citată.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult