Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Descoperire șocantă făcută de doi tineri după ce au deschis o sticlă care plutea în derivă pe mare. Ce se afla în recipient

Chiar dacă mulți oameni cred că există ceva magic sau poate chiar romantic în ideea de a găsi un mesaj într-o sticlă care plutește în derivă, un cuplu a avut parte de șocul vieții.

Rick și Crystal se bucurau de o plimbare la malul mării pe o plajă din North Queensland, Australia, când au observat o sticlă misterioasă în valuri, notează Indy 100.

După ce a realizat un videoclip pentru TikTok cu marea descoperire, Rick a luat recipientul din sticlă transparentă, care conținea o bucată de hârtie împreună cu ceea ce părea a fi nisip, și l-a dat partenerei sale pentru a-l deschide.

Dându-și seama că gâtul era prea îngust pentru degetele ei, tânăra a întors sticla cu capul în jos, lăsând conținutul cu aspect prăfuit să iasă afară.

Deși încă nu scosese biletul din sticlă, Crystal a reușit să-l citească.

Citește și
sticla scrisoare
Descoperirea uimitoare făcută de un bărbat sub podeaua casei sale. A aflat tot ce s-a întâmplat în locuința sa, în trecut

"Aici se află cenușa lui Geoffrey", a spus ea, apoi a continuat să citească: "Dacă o găsiți, vă rog să aruncați sticla în valul de reflux, ca să-mi pot continua călătoria".

Dându-și seama că tocmai aruncaseră rămășițele incinerate ale unui om și îi ruinaseră ultima dorință, Rick a spus stângaci: "Oops".

În doar cinci zile, videoclipul celor doi a adunat peste 1,8 milioane de vizualizări și 234.000 de like-uri, în timp ce mii de TikTok-eri au comentat această întâmplare.

"Din câte se pare, călătoria lui s-a încheiat de două ori", a scris cineva.

"Oricum, bine ai venit în Australia, Geoff", a glumit alticenva.

"Omg, ăsta e tatăl meu", a scris un alt internaut.

Altcineva le-a recomandat celor doi să pună niște nisip în sticlă și să o arunce în mare.

"Exact asta am făcut", a recunoscut Rick.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult