Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Decizia luată de proprietarii unui restaurant după ce doi tineri au plecat fără să plătească

Your browser doesn't support HTML5 video.

Poprietarii unui restaurant din Cluj-Napoca fac un apel pentru prinderea unor tineri care "le-au dat țeapă", cum se spune în limbaj popular.

Mai precis, cuplul, după ce a mâncat și a băut pe săturate, a profitat de neatenția ospătarului și a plecat fără să mai achite nota de plata. Păgubiții au făcut publice imaginile, în speranța că acest caz e unul izolat, și nu o practică frecventă a celor doi.

În imagini se vede cum, îmbrăcați elegant, cei doi intră pe terasa restaurantului, aflat într-o zonă centrală din Cluj Napoca. Peste aproape o oră, după ce termină de mâncat, se ridică de la masă și merg spre ieșire. Sebastian Precup, ospătar: ”Au venit, s-au așezat la masă. Din vestimentație, din felul cum vorbeau păreau oameni foarte ok. Nici nu m-am gândit că mi-ar putea face probleme. Când mă plimbam printre mese și mai întrebam lumea dacă mai dorește ceva, am văzut că ei au dispărut“.

Chiar la ieșirea din restaurant, sunt observați de ospătarul care i-a servit toată seara. Sebastian Precup, ospătar: ”I-am întrebat dacă pleacă, ei au zis că merg doar până în față să se întâlnească cu cineva.”

Apoi, profitând de o clipă de neatenție, au luat-o la fugă. Proprietarii restaurantului spun că paguba e de circa 100 de lei, dar că pe ei gestul în sine i-a revoltat și, de aceea, au postat imaginile pe rețelele sociale. Sabina Andrieșei, manager restaurant: ”Am decis să facem publice aceste imagini pentru ne recupera banii, dar și pentru a descuraja aceste evenimente.”

Reprezentanții localului spun că acest caz nu este unul singular. Mircea Buteanu, proprietar restaurant: ”Necazurile noastre nu vin din partea unor oameni care nu au bani. Am avut de la stomatologi, studenți din tot felul de părți ale lumii, din Europa, de peste ocean, de-ai noștri - oameni care nu erau necăjiți, ci li se părea lor că e interesant să facă un astfel de gest”.

De regulă, după asemenea fapte, nu este sesizată poliția. Păgubiții preferă să posteze imaginile, și de rușine, mulți astfel de "clienți uituci" se întorc și-și plătesc datoria.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult