Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Decizia luată de o femeie care a fost părăsită de logodnic cu 2 ore înainte de nuntă. 120 de persoane au rămas fără cuvinte

Kayley Stead era logodită cu partenerul ei de patru ani, dar a rămas brusc cu inima frântă, chiar în ziua nunții, când individul nu s-a prezentat în fața altarului.

Ea a aflat de la unul dintre cavalerii de onoare că bărbatul „a plecat la drum”, ajungând să facă o călătorie de patru ore până la Portsmouth. În aceeași zi, el și-a schimbat numărul de telefon, lăsând-o pe cea care trebuia să-i fie mireasă fără nicio explicație, scrie Mirror.

Kayley și partenerul ei ar fi trebuit să se căsătorească în septembrie 2022, în Swansea, Țara Galilor, în cadrul unei ceremonii la care au fost invitate 120 de persoane. Cu toate acestea, cu doar două ore înainte de a merge în fața altarului, tânăra de 29 de ani a fost anunțată că iubitul ei a dispărut.

În ciuda șocului pe care l-a trăit, Kayley nu a vrut ca banii investiți în organizarea marelui eveniment, adică 12.000 de lire sterline, să se ducă pe apa sâmbetei. Așa că, fără să stea pe gânduri, tânăra a decis să-și petreacă ziua alături de domnișoarele de onoare și de restul invitaților, deși în cea mai mare parte a timpului a plâns.

Citește și
furt
Un bărbat și o femeie au incendiat o casă din Ilfov și au furat peste 200.000 de euro. Ce a urmat

Acum, la doi ani distanță, Kayley poate spune cu încredere că se bucură că a fost părăsită, pentru că acest eveniment șocant i-a permis să descopere dragostea adevărată.

După un an în care a decis să rămână singură, Kayley a reluat legătura cu un vechi coleg de facultate, Richard Perrott, iar prietenia lor s-a transformat rapid într-o relație de iubire.

Convinsă că Richard este „alesul”, Kayley speră să se căsătorească într-o zi cu actualul ei iubit - și îi este recunoscătoare fostului ei logodnic pentru că a condus-o la el.

„Îl cunosc pe iubitul meu din 2013, pentru că am fost împreună la universitate. Am fost mereu prieteni. El m-a invitat în oraș atunci, dar eu l-am refuzat, pentru că eram proaspăt ieșită dintr-o relație.

După nuntă, m-a contactat pentru a-mi spune că îi pare foarte rău pentru ce s-a întâmplat. Apoi, în septembrie anul următor, i-am răspuns la un videoclip pe Snapchat și am continuat să vorbim. Mi-a propus să avem o întâlnire. Nu aveam nimic de pierdut. Mi-a plăcut de el când l-am întâlnit din nou. A fost amuzant, fermecător. Nu prea am vorbit despre nuntă. A spus că știe destule despre asta.

Mama lui Richard a spus că 'Dacă vă veți căsători vreodată, nu-l voi lăsa să-ți facă asta. L-aș trage de urechi'. Aceasta este relația la care am visat mereu. Știu că el e alesul. Chiar mă simt în siguranță cu el”, a declarat tânăra.

„Mi-a spus că întotdeauna s-a gândit la mine ca la soția lui. Știu că voi primi un inel într-o zi. Nu mă tem că ceea ce s-a întâmplat la nuntă se va repeta”, a adăugat ea.

Chiar dacă acum este fericită, Kayley nu a uitat prin ce a trecut. Ea a dezvăluit motivul pentru care a decis să nu anuleze petrecere, deși fusese părăsită de iubitul ei chiar în ziua nunții.

„Nu a existat niciun avertisment prealabil sau vreun motiv pentru care el să facă ce a făcut. A plecat și nu a avut decența să-mi spună.

95% din banii pentru nuntă au fost ai mei. Am lucrat ore suplimentare. M-am sacrificat atât de mult pentru această nuntă și m-am gândit că nu voi primi niciunul dintre acești bani înapoi. Ori mă duceam acasă și plângeam, ori plângeam alături de oamenii pe care îi iubeam.

Am putut să-mi sărbătoresc domnișoarele de onoare, prietenii, familia... A fost un moment la care mi-ar plăcea să mă întorc. A fost despre mine și despre ceea ce am realizat. Nu a fost vorba despre el”.

Fericită alături de Richard, actualul ei iubit, Kayley a spus că își dorește ca într-o zi să aibă parte de o nuntă: „Mi-ar plăcea să mă întorc, să mă bucur din plin de acea zi, să nu fiu nevoită să plâng”.

„Mă bucur că s-a întâmplat așa cum s-a întâmplat și că nu a mai vorbit niciodată cu mine. Mi-a dat lovitura de care aveam nevoie și m-a condus la Richard. Sunt atât de recunoscătoare pentru ce s-a întâmplat. Nu am crezut niciodată că voi mai găsi dragostea. Am fost atât de devastată. Asta arată că timpul îți este cel mai bun prieten”, a încheiat Kayley Stead.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult