Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Cum râde o vulpe. O asociație din Minnesota are grijă de patrupede într-un mod inedit

Your browser doesn't support HTML5 video.

O asociaţie non-profit din Minnesota are mare grijă de aceste animale, care pot fi tare amuzante, mai ales atunci când sunt gâdilate. Aşa că, dacă aveaţi nevoie de un motiv să râdeţi, priviţi.

Dixie face senzaţie cu râsul ei. Chicotelile au făcut-o vedetă pe reţelele de socializare. Are chiar şi un partener care scoate aceleaşi sunete amuzante.

Prietena de joacă a exemplarului pufos face parte dintr-o asociaţie din Minnesota, care se ocupă cu ocrotirea vulpilor.

Vulpiţele au aceste reacţii extrem de amuzante atunci când sunt gâdilate. E drept că şi stăpâna lor a contribit la crearea acestei relaţii speciale. Le lasă să i se urce în cap, la propriu, şi nu există dimineaţă în care să nu le ofere câte un ou de fiecare.

Blănoasele roşcate au fost, de fapt, salvate de la fermele ai căror proprietari nu le-au mai vrut ca şi animale de companie. Acum, asociaţia non-profit încearcă să aibă grijă de ele. O parte din fonduri vin din vânzarea jucăriilor de pluş. Ca să-i atragă pe clienţi, unele articole au fost personalizate şi le imită întocmai pe vulpiţele vesele.

Citește și
Două vulpi, la plimbare prin parc, în Craiova. Avertismentul specialiștilor
Două vulpi filmate la plimbare prin parc, în Craiova. Avertismentul specialiștilor

S-au vândut deja peste o mie de astfel de produse şi pentru că devin tot mai populare, membrii asociaţiei au în plan să refacă stocul de sărbători.

 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult