Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Cum se pregătește Clujul pentru Untold. Un apartament poate costa și 10.000 de lei

Your browser doesn't support HTML5 video.

Mai sunt două zile până la festivalul „Untold”, momentul din an în care Clujul capătă o nouă față.  

Pentru cele patru zile de petrecere, o cameră de cămin se închiriază cu peste 3.000 de lei, iar cei care caută ceva mai ieftin pot campa la marginea orașului.

Însă, dacă vor să stea aproape, plătesc și 10.000 de lei pentru un apartament. Un apartament tip studio, de aproape 50 mp, se închiriază de la proprietar.

Sorin Sucală - expert imobiliar: „De exemplu, aici chiria este 600 euro, costul de închiriere este cât chiria pe o lună. Am văzut prețuri inclusiv spre 2000 de euro pentru două camere”.

În căminele universităților s-au pus la dispoziție peste 2 mii de locuri de cazare în camere cu 3 și 4 locuri. Prețurile depășesc 3 mii de lei pentru o cameră pentru cele patru nopți.

Citește și
sam smith
Sam Smith vine cu o echipă impresionantă la UNTOLD. Ce fel de cerințe extravagante are artistul

Iar în acest camping pot fi amplasate peste 100 de corturi.

Adrian Deac - administrator camping: „Sunt corturi de două persoane. Sunt mai mari, dar înăuntru avem deja pregătite două paturi de camping. Vor fi și saci de dormit și perne. Prețurile la aceste corturi sunt momentan la 320 euro pentru două persoane pe toată perioada festivalului, iar acestea 250 euro."

Gata să-și primească oaspeții sunt și organizatorii festivalului. Unii artiști au trimis din timp lista cu cerințe.

Edy Chereji - co-fondator Untold: „Sam Smith este unul dintre artiștii excentrici, nu doar pe scenă, ci și în afară. Ne-a solicitat să-i pregătim o zonă de gătit cu 6 prize unde să alimenteze plite electrice pentru că va veni cu bucătarii lui personali. Și Lenny Kravitz are în acest an solicitări mai aparte. Ne-a solicitat un hotel care să aibă sala de fitness lipită de camera lui. De asemenea, ne-a solicitat să ne asigurăm că în camera lui vor fi maxim 23 de grade fără aer condiționat."

Se lucrează intens și la scena principală, care va fi cea mai mare de până acum: 900 metri pătrați cu o greutate de 500 tone.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult