Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Cum evoluează starea de sănătate a prințesei de Wales. Motivul pentru care Kate Middleton s-a retras după ultimul eveniment

Mai mulți membri ai familiei regale britanice s-au reunit, miercuri, pe hipodromul Ascot din Berkshire pentru a participa la cea mai prestigioasă cursă de cai a anului. Kate Middleton nu a fost însă prezentă la eveniment.    

La eveniment au participat inclusiv părinții prințesei Kate, Carole și Michael Middleton. Cu toate acestea, prințesa de Wales a absentat de la Royal Ascot.

Surse din familia regală au subliniat pentru People că timpul petrecut de prințesa Kate în lumina reflectoarelor la evenimentul Trooping the Colour nu a echivalat cu o revenire a sa la îndatoririle regale.

Citește și
prințesa kate
Prințesa Kate a oferit noi detalii despre starea sa de sănătate. "Încă nu am ieşit din impas". Cum arată acum

Prințesa continuă să acorde prioritate sănătății sale, au confirmat aceleași surse.

„Ea a făcut ceea ce este bine pentru ea și s-a recuperat în particular acasă. Se descurcă cât de bine poate”, spune o sursă apropiată casei regale pentru People.

Prințesa de Wales a revenit în lumina reflectoarelor pentru prima dată, după aproape șase luni, la Trooping the Colour, pe 15 iunie.

Cu toate acestea, prezența prințesei de Wales la parada de ziua de naștere a regelui Charles nu a însemnat o revenire oficială la îndatoririle regale, deoarece ea continuă să facă chimioterapie.

Prințesa Kate și-a expus planurile de viitor printr-o scrisoare personală, emisă pe 14 iunie, care a confirmat că va fi prezentă la Trooping a doua zi. Mesajul a marcat prima actualizare a stării sale de sănătate de când a anunțat, pe 22 martie, că are cancer.

„Aștept cu nerăbdare să particip la parada de ziua regelui din acest weekend cu familia mea și sper să mă alătur câtorva angajamente publice în timpul verii, dar, în egală măsură, nu sunt încă ieșită din impas”, a spus parțial Prințesa de Wales.

„Învăț cum să am răbdare, mai ales cu incertitudinea. Luând fiecare zi așa cum vine, ascultându-mi corpul și permițându-mi să îmi iau acest timp atât de necesar pentru a mă vindeca”, a spus ea.

De asmenea, prințesa Kate a vorbit deschis despre experiența ei cu chimioterapia.

„Fac progrese bune, dar, așa cum știe oricine trece prin chimioterapie, există zile bune și zile proaste. În acele zile rele te simți slab, obosit și trebuie să cedezi în fața corpului tău care se odihnește. Dar în zilele bune, când te simți mai puternic, vrei să profiți la maximum de faptul că te simți bine", a spus ea.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult