Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Cum arătau primele femei agent de circulație din România, acum 52 de ani. ”Șoferi, vă înțelegem” VIDEO

MAI a publicat un video cu primele femei agent de circulație din București, filmat în urmă cu nu mai puțin de 52 de ani. ”Tinerele caută o cale de unire a grației feminine cu legea”, se spune în jurnalul din 1972.  

Ministerul Afacerilor Interne (MAI) a publicat imagini inedite cu primele femei agent de circulație din Bucureștiul anilor 1970.

”Acum 52 de ani! Prima promoție de femei agent de circulație! Deschidem luna Martie cu acest video și cu un gând frumos către fiecare dintre dumneavoastră, doamnelor și domnișoarelor! Să aveți o primăvară frumoasă!”, scrie în postarea MAI de pe pagina sa de Facebook.

Și textul știrii din anul 1972 are farmecul său.

”Bucureștenii au privit cu mult interes apariția acestor fete frumoase la intersecțiile orașului lor. Tinerele agente de circulație caută o cale de unire a grației feminine, care nu poate displace nimănui, cu legea. Șoferi, vă înțelegem, dar e cazul să păstrați florile pentru soții ori iubite, lăsându-le pe aceste fete să-și facă datoria”.

Citește și
Trent Alexander-Arnold
Caz uluitor în fotbal. Trent Alexander-Arnold, hărţuit de o femeie. Starul lui Liverpool ar fi angajat un detectiv privat

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult