Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Cum arată acum "cea mai puternică fată din lume". În 2015 putea să ridice 150 de kg, acum s-a schimbat complet. FOTO

Mariana Naumova era considerată cea mai puternică fată din lume la 15 ani, când putea deja să ridice arpoape 150 de kg. A trecut însă printr-o transformare semnificativă în ultimii ani: a renunțat la sport pentru a fi influencer pe Instagram.

Tânăra concura în competiții de powerlifting (sport în care se încearcă ridicarea unei greutăți maxime în trei stiluri diferite, respectiv genoflexiuni, împins din culcat și îndreptări) în adolescență și îi uimea pe toți cu forța ei. A început să ridice greutăți când avea doar 10 ani și a progresat rapid. În 2015 ea l-a impresionat până și pe Arnold Schwarzenegger. A reușit să împingă de la piept 145 de kg, într-o competiție organizată chiar de acesta, scrie Daily Star.

De atunci s-au schimbat multe în viața Marianei Naumova. Ajunsă la 22 de ani, ea a renunțat la sportul de performanță după ce în 2016 a ieșit pozitivă la un test antidoping și i s-a interzis să mai participe la în competiții timp de 2 ani.

Acum ea călătorește prin toată lumea și postează des imagini din locurile în care ajunge pe Instagram, unde are 32.000 de urmăritori.

Vedeți mai multe imagini cu ea în galeria foto:

 

 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult