Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Cum a scăpat un vasluian de un ordin de protecție împotriva lui după ce s-a prezentat prea beat în fața judecătorului

Un bărbat din Vaslui a scăpat de un ordin de restricție care urma să fie emis împotriva sa pentru că s-a prezentat atât de beat la audieri, în fața judecătorului, încât magistratul a amânat cauza, iar între timp soția lui și-a retras plângerea.

Întâmplare cu totul ieșită din comun zilele trecute la Judecătoria Vaslui, unde un bărbat a reușit să scape de un ordin de restricție care urma să fie emis pe numele său pentru că s-a prezentat prea beat la audieri, în fața judecătorului, scrie Vremea Nouă.

Pentru că individul nu putea să lege nici două cuvinte de beat ce era, judecătorul a trebuit să amâne cauza pentru a doua zi, sperând că pârâtul va veni mai treaz în instanță.

”Toată lumea a avut parte de un șoc”

Numai că, între timp, soția bărbatului s-a răzgândit și și-a retras plângerea împotriva acestuia.

”În sală a intrat pârâtul, dar toată lumea, inclusiv completul de judecată, a avut parte de un șoc. Bărbatul acela era atât de beat încât nu putea să spună două cuvinte. Președintele de ședință a fost obligat să amâne judecarea cauzei și să acorde un nou termen pentru a doua zi, în speranța că se va prezenta cum trebuie în fața instanței”, a povestit un martor.

 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult