Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Cum a fost păcălită o femeie să se căsătorească cu un străin. Tânăra aplicase pentru un job

O tânără de 21 de ani din Hong Kong a fost păcălită să se căsătorească cu un străin chinez, spunându-i-se că, de fapt, participă la o simulare de nuntă.

Tânăra aplicase pentru un job de make-up artist, însă compania a convins-o să preia poziția de organizator de nunți. timp de o săptămână, femeia a urmat cursuri de pregătire. La final i s-a cerut să joace rolul miresei într-o nuntă simulată, ca parte a pregătirii sale.

În timpul ceremoniei, fără să știe, tânăra a semnat un document autentic prin care s-a căsătorită legal.

Când și-a dat seama că a fost păcălită, tânăra a ajutorul autorităților pentru anularea căsătoriei, dar s-a lovit de numeroase obstacole. Poliția nu a putut să intervină din cauza lipsei de dovezi, așa că s-a adresat Federației Sindicatelor din Hong Kong (FTU).

"Este o nouă formă de înșelăciune", a declarat Tong Kamgyiu, director al Comitetului

Citește și
nunta bucuresti
Nuntă de romi pe o stradă din Capitală. Poliția a fost chemată din cauza gălăgiei

Tânăra este, în continuare, căsătorită legal, dar poate intent divorțul.

"Problema cu care se confruntă nu este căsătoria în sine, ci daunele psihologice provocate", a mai adăugat Tong Kamgyiu,

În fiecare an, poliția din Hong Kong are de-a face cu o medie de 1000 cazuri de înșelăciune transfrontalieră. Rezidenții chinezi care sunt căsătoriți cu un partener din Hong Kong pot aplica pentru a locui în oraș.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult