Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Culturistă împușcată de prietenul ei. Agresorul spune că i-a amenințat fiul, și a primit doar cinci ani de închisoare

O culturistă împușcată de prietenul ei, de patru ori, a reușit să fugă după atac, iar pistolarul a fost prins de poliție și condamnat la numai cinci ani de închisoare.

Atacatorul a susținut în fața Curții că a acționat în legitimă apărare, pentru că sportiva Ellen Campos îi amenința fiul.

Weldrin Lopes de Alcantar a invocat autoapărarea și a fost închis pentru cinci ani, iar instanța de judecată i-a validat varianta, arată publicația The Sun. Victima a suferit răni la nivelul maxilarului, umărului, capului și coapsei.

Culturista Ellen Cristina Otoni Campos a fost împușcată în interiorul apartamentului iubitului ei din orașul Belo Horizonte, în statul brazilian Minas Gerais, pe 23 februarie anul trecut.

În ciuda faptului că patru gloanțe au nimerit-o, ea a reușit să iasă din apartament și să fugă la parter, de unde a fost salvată și dusă la spital.

Citește și
femeie culturista
„Sunt o femeie culturistă, iar bărbații îmi venerează mușchii”. Cum arată nemțoaica Sestrem | GALERIE FOTO

Curtea cu jurați din Belo Horizonte l-a condamnat acum pe Weldrin Lopes de Alcantar, în vârstă de 44 de ani, la cinci ani și opt luni de închisoare.

El își va ispăși pedeapsa cu închisoarea în regim semideschis pentru tentativă de femicid.

Juriul a decis că acțiunile inculpatului a fost o reacție emoțională ca urmare a amenințărilor victimei, fapt care a constituit o circumstanță atenuantă.

Acest lucru a dus la înlăturarea calificativului de atenuare a pedepsei, potrivit presei locale.

Înaintea pronunțării condamnării, Ellen a postat un mesaj de mulțumire pentru toți cei care au susținut-o pe rețelele de socializare atunci când și-a sărbătorit cea de-a 38-a aniversare.

Ea le-a spus: "Voi sunteți eroii după această victorie și acest miracol".

În postare, ea a mai spus că se simte "privilegiată și binecuvântată" că a supraviețuit.

Potrivit relatărilor marorilor, Ellen, în vârstă de 37 de ani, își aștepta iubitul de două ore la ușa de la intrare a apartamentului său.Când presupusul atacator, Weldrin Lopes de Alcantara, a ajuns în cele din urmă acasă cu mașina, au intrat în apartament.

Vecinii au auzit șapte focuri de armă

Vecinii au declarat că au auzit o bătaie, urmată de aproximativ șapte focuri de armă. Agresorul în vârstă de 44 de ani, ar fi încercat apoi să fugă cu mașina, dar poarta electrică nu s-a deschis, așa că a abandonat mașina și a fugit pe jos.

El a rămas în libertate timp de câteva zile, apoi s-a predat poliției pe 27 februarie 2023.

În timpul interogatoriului, atacatorul musculos a declarat poliției că Ellen îl amenințase.

Bărbatul a mai spus că a acționat în legitimă apărare și a susținut că nici măcar nu era iubitul culturistei.

„A apărut la mine acasă pe neașteptate. Nu mă așteptam ca Ellen să fie acolo. Ne-am întâlnit de câteva ori, dar relația nu a mers mai departe, tocmai pentru că este o persoană foarte agresivă și violentă. Când îi spuneam că vreau să luaăm o pauză, mă amenința. L-a amenințat chiar și pe fiul meu de trei ani" a declarat bărbatul care a împușcat-o.

Băiatul ar fi fost în apartament în momentul împușcăturilor.

Avocatul lui De Alcantara, Lais Fonseca, a susținut că clientul său a tras focurile de armă accidental, pentru că arma s-a descărcat, după ce Ellen a apucat-o în timp ce încerca să își descarce arma după ce Ellen a încercat să o apuce.

Cu toate acestea, poliția nu a crezut această versiune a evenimentelor și l-a arestat preventiv pe De Alcantara, care acum a fost și condamnat.

Victima a suferit răni în partea stângă a maxilarului, în spatele capului, în umărul stâng și în coapsa stângă.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult