Modifica setarile cookie
Toate categoriile

CTP spune cine va fi președintele SUA. ”Nu ajunge la Casa Albă”

Cristian Tudor Popescu se arată convins de faptul că Donald Trump nu se va întoarce la Casa Albă, iar Kamala Harris va fi viitoare președintă a Statelor Unite ”dacă nu va fi împușcată”.

Cristian Tudor Popescu consideră că Donald Trump nu se va întoarce la Casa Albă, iar viitoarea președinte a Statelor Unite va fi Kamala Harris ”dacă nu va fi împușcată sau nu se împușcă singură în picior”.

Într-o postare cu titlul ”Nu ajunge la Casa Albă”, gazetarul a scris că „Din punct de vedere electoral, în America situația e gravă. Și nu numai în America. Totuși, un «feeling» pe care nu-l pot argumenta rațional, și care nu știu de unde vine, îmi spune că Trump, cascadorul minciunilor, n-o să mai ajungă la Casa Albă...”.

CTP a mai spus că ”Harris îl va învinge pe Trump”.

”Asta scriam pe 8 martie, anul curent. Acum, am și un argument pentru ce simțeam atunci: Kamala Harris. Dacă nu va fi împușcată sau nu se împușcă singură în picior, Harris îl va învinge pe Trump. Raționamentul aflat la baza acestei predicții îl poate face oricare dintre cititorii care nu sunt orbeți woke, nici orbeți maga.

Citește și
Kamala Harris
Suma colosală care a fost strânsă de campania Kamalei Harris în doar o săptămână. Cifra care i-ar putea sperie pe republicani

Firește, lui Trump îi mai rămâne, după cum a anunțat în caz că pierde, șansa declanșării războiului civil...”, și-a încheiat gazetarul postarea de pe Facebook.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult