Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Crima din București care a provocat oroare judecătorilor. „Metode inumane și inutile de chinuire, ferocitate și sadism”

Your browser doesn't support HTML5 video.

Tribunalul București l-a condamnat la 22 de ani și 6 luni de închisoare pe un bărbat care și-a ucis fosta iubită, o asistentă medicală, într-un exces de gelozie și furie.  

Judecătorul i-a mărit pedeapsa pentru că suspectul a accesat corespondența și fotografiile din telefonul victimei și i-a furat mașina.

Atenție, urmează detalii care vă pot afecta emoțional.

Suspectul a fost găsit vinovat de omor calificat pentru crima din mai, anul trecut. El este acuzat că i-a luat viața fostei iubite, o asistentă medicală de 28 de ani.

În motivarea sentinței, judecătorul a notat că:

”Inculpatul a întrebuințat metode inumane și inutile de chinuire a victimei înainte de deces (…) iar prin actele întrebuințate, inculpatul a dovedit ferocitate și sadism, de natură a produce un sentiment de oroare”. (Sursa: Sentința Tribunalului București)

Citește și
Crima
Și-a ucis iubita și apoi s-a sinucis, orbit de gelozie. Ce a făcut bărbatul înainte să își ia viața

Victima a fost găsită de părinții ei, în apartamentul fostului iubit. Bărbatul de 33 de ani este acuzat că a abandonat-o acolo fără suflare și i-a luat cheile mașinii cu care venise și telefonul mobil.

A intrat apoi în corespondența asistentei și în galeria de fotografii. Căuta detalii despre noua ei relație. S-a gândit chiar să își pună capăt zilelor, așa că s-a dus la Gara de Nord, hotârât să meargă la Galați și să se arunce în Dunăre. S-a răzgândit și s-a dus la o secție de poliție, unde s-a predat.

22 de ani și 6 luni, condamnare pentru trei fapte

"I-am controlat telefonul și am văzut mesaje pe care le schimba cu actualul iubit, care plecase din țară. Am constatat că ceea ce îmi spunea mie, că se gândește la mine, că îi este dor de mine, că sunt ceea ce își dorește, îi spunea și respectivului". (Sursa: Sentința Tribunalului București)

Așa că, la pedeapsa pentru crimă, tribunalul i-a mai adăugat inculpatului două, pentru furt și accesarea ilegală a telefonului, condamnându-l în final la 22 de ani și 6 luni de detenție într-un penitenciar de maximă siguranță.

Prin aceeași sentință, judecătorul Tribunalului București l-a obligat pe condamnat ca, vreme de 5 ani, după ce va fi ispășit pedeapsa închisorii, să nu se apropie de părinții victimei la o distanță mai mică de 200 de metri.

În plus, dacă sentința va ramâne definitivă la Curtea de Apel, bărbatul va trebui să îi plătească mamei victimei 500.000 de euro daune morale și 15.000 de lei, banii cheltuiți cu înmormântarea.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult