Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Creatura ciudată peste care a dat o familie pe o plajă: "Pare că nu vine din această lume"

Un bărbat a avut parte de o surpriză uriașă, după ce în timp ce se afla în vacanță, în nordul Țării Galilor, a filmat o creatură neobișnuită pe o plajă.

Martyn Green și familia sa se aflau în vacanță în nordul Țării Galilor. Bărbatul de 47 de ani a filmat o creatură marină cu un aspect extrem de bizar, potrivit Daily Star.

"Soția mea, Gemma, a găsit-o. Ne plimbam pe plajă și ne-a strigat: Uitați-vă la asta. Ne-am dus și am aruncat o privire și părea ceva care nu aparține acestei lumi. A fost destul de atractiv pentru localnici", a declarat Martyn, din New Brighton, Merseyside.

După ce au căutat pe Internet, Martyn Green și fiul acestuia au descoperit că este vorba despre exemplare marine rare, considerate o delicatesă în țări precum Portugalia și Spania, care erau lipite de un bustean.

"Se pare că sunt una dintre cele mai scumpe creaturi marine pe care le poți cumpăra. După ce am căutat pe Google, am aflat că o scoică se poate vinde cu 25 de lire sterline, iar pe buștean erau probabil aproximativ 2.000 de scoici", a mai spus bărbatul.

Potrivit Daily Star, dacă ar fi vândute, crustaceele respective ar costa 50.000 de lire sterline.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult