Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Crăciunul, sărbătorit la grădina zoologică din Ploiești. Ce cadouri au primit animalele din partea copiilor

Your browser doesn't support HTML5 video.

Crăciunul a fost sărbătorit în avans la Grădina Zoologică din Ploiești, unde maimuțele, urșii, tigrii și alte sute de animale și-au deschis deja cadourile.

Babuinii au furat, cât ai clipi bomboanele din bradul împodobit special pentru ei. Iar în țarcul urșilor s-a dat o adevărată luptă pentru pachetele cu fructe.

Multe semnițe, mandarine, portocale, dar și un pic de ciocolată, asta au pus în cutii zeci de copii veniți de dimineață la Gradina Zoologică din Ploiești.

Cei mici au vrut să fie spiridușii lui Moș Craciun pentru cele 60 de specii de animale care trăiesc acolo.

Maimuțele n-au stat pe gânduri când au văzut pachetele de sub brad. Mai ales că hârtia strălucitoare, atârnată de frânghii, le-a atras imediat atenția.

Citește și
mos zoo
Sărbătoare la Grădina Zoologică din Târgu Mureș. Moș Nicolae le-a făcut o surpriză vizitatorilor grădinii

Luca: „S-au bucurat. Au început să le desfacă și să le mânânce.” Antonie: „Au sărit toate împreună pe cadouri și acuma le mănâncă.” La tigrii, cei mici au privit de la depărtare cum pachetele grele au fost date carnivorelor de către îngrijitori. În cazul lor, darurile au constat în carne de pui.

Madalina Ene, Gradina Zoologică Ploiești: „Sunt atrase în primul rând de modul în care le primesc. Sunt atrase de vocile copiilor, foarte mult se bucură când sunt copii în preajmă cum de altfel s-a și văzut.” Ursoaicele Monica și Katy s-au cam supărat când Baloo, ursul adus aici chiar din curtea lui Nuțu Cămătaru, a vrut să deschidă el primul cutiile cu surprize. Gheorghe Raicu, Grădina Zoologică Ploiești: „Ele trebuie să primească primele, d-aia apar ceva divergențe între ei, dar nu sunt probleme.”

După atâta distracție, copiii au plecat acasă cu dulciuri, și cu amintirea unui frumos început al vacanței de iarnă.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult