Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Coșmarul unei femei din București. În baie îi refulează cantități uriașe de apă cu spumă

O femeie care locuiește într-un imobil de lux din Capitală trăiește un coșmar. Baia i se inundă zilnic cu cantități uriașe de apă și spumă, care refulează din toaletă.

Femeia a cumpărat apartamentul în urmă cu un an, iar după două luni, s-a trezit cu locuinţa inundată. Spune că situaţia se repetă în fiecare lună, iar în ultima săptămână, chiar de două ori pe zi. Muncitorii trimişi de dezvoltatorul imobiliar să rezolve situaţia nu au găsit nicio soluţie ca să oprească refularea apei şi nici nu ştiu care e problema.

Acum, femeia spune că dezvoltatorul este în vacanţă până pe 7 ianuarie, aşa că până atunci nu mai poate interveni.

”Mă pasează de la unii la alții fără ruşine. Ba că nu au soluţii, ba recunosc că au probleme din construcție, ba să îi dau în judecată eu, ba să vin eu cu variantă și cu instalatorul meu, etc. Pe la începutul verii au venit cu varianta montării unei plăcuțe de sens în ambele băi, însă asta înseamnă mutarea wc-ului cu 30 de cm în faţă...Azi,în ziua de Crăciun mi-a refulat de 2 ori,petrecându-mi după amiază la strâns spumă,acum 3 zile a refulat iar. Miroase groaznic în casa vreo 2 zile după ce dezinfectez cu diverse, totuși spuma vine prin canalizare. Spuma nu poate fi oprită, iese în valuri așa cum se vede din filmări. Am stat de vorbă cu un inginer de-al lor care mi-a spus clar că NU AU SOLUŢII”, a povestit Nicoleta Nițu, proprietara apartamentului.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult