Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Convenția Star Wars, la Londra. Este un eveniment foarte rar în Europa și a strâns peste 50.000 de vizitatori

Your browser doesn't support HTML5 video.

Fanii seriei "Războiul Stelelor" și-au dat întâlnire în Londra. Pasionații genului science-fiction s-au distrat alături de personajele favorite și au vrut să afle detalii despre noua producție.

Convenția, organizată de obicei în Statele Unite, și foarte rar în Europa, a atras peste 50.000 de vizitatori.

Convenția Star Wars a început în forță, cu parada costumelor. Grogu, Darth Vader și soldații săi sunt doar o parte dintre personajele care au invadat capitala Marii Britanii. Special pentru acest eveniment, la Londra au venit oameni din toată Europa.

Un tânăr, de exemplu, este membru al celui mai mare club Star Wars din Germania.

Fabian Hoffmann, participant la convenţia Star Wars: „Am crescut cu seria Star Wars și cu ajutorul acestui film am învățat limba engleză."

Citește și
Mark Hamill
Mark Hamill, vedeta Star Wars, a ajutat Ucraina cu sute de drone. "Acestea influențează soarta războiului"

Vizitatorii au putut admira și patru nave spațiale, în mărime naturală, și s-au distrat cu niște roboți, asemenea celor care au tot apărut în seria Star Wars.

Arnd Riedel, reprezentantul companiei care a realizat roboţii: „Sunt mii de fani aici. E foarte aglomerat, dar e o distracție continuă. Toată lumea își poate întâlni eroii preferați. Ne plimbăm cu peste o sută de droizi și îi distrăm pe vizitatori. E o nebunie."

De la eveniment nu au lipsit vedetele care au interpretat de-a lungul timpului diverse roluri în Răzoiul Stelelor.

Diego Luna, joacă rolul principal în ANDOR: „Am început să mă uit la „Star Wars” când aveam 6-7 ani."

Giancarlo Esposito, interepretul lui Moff Gideon în The Mandalorian: „Încă de la primul film al seriei m-am îndrăgostit de Prințesa Leia. Mi-a plăcut cum își aranja părul. Era atât de frumoasă și de inocentă."

Producătorii au pregătit noi surprize pentru fanii Star Wars: trei lungmetrage, dar și un serial, care va fi lansat în luna august.  

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult