Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Concert la un liceu de elită. Obscenități și amenințări cu moartea pentru profesori: ”O împușc, nu o bat, îi fac o favoare”

Un concert organizat la Balul Bobocilor de la un liceu de elită din Giurgiu s-a transformat într-o tiradă scabroasă la adresa profesorilor, înjurați și amenințați cu moartea de un ”cântăreț” de trap. Părinții l-au plătit cu 7.000 de euro.  

Părinții elevilor din primul an de la Colegiul Național ”Ion Maiorescu” din Giurgiu au strâns 7.000 de euro pentru a le oferi odraslelor un concert de neuitat la Balul Bobocilor, susținut la sfârșitul lunii trecute de un oarecare Albert NBN, ”cântăreț” de trap din București.

Piesele au abundat în obscenități, incitare la consum de droguri, viol și omor, majoritatea fiind adresate direct profesorilor, în fața elevilor de 14-15 ani.

Informația a fost prezentată de comisarul șef Cătălin Țone, șeful Serviciului Antidrog București și preluată ulterior de Colegiul Cadrelor Didactice.

Citește și
trapper anchetat dupa ce a tras
Un trapper de 19 ani a tras cu pistolul ca să își impresioneze amicii și a impresionat și Poliția. Măsurile luate de agenți

”M…e, doamna profesoară, i-am rupt mandibula, o împușc!”, elevii în extaz, dedicație muzicală pentru dascăli”, scrie expertul antidrog Cătălin Țone pe pagina sa Facebook despre evenimentul de la Giurgiu.

”Am rămas repetent că am dat în directoare”

“Cântărețul” e Albert NBN, care, se pare că a fost plătit cu 7000 € din banii parinților pentru a învața copiii: să-și jignească, să-și lovească și să-și ucidă profesorii; să se drogheze și să facă trafic; să ucidă alte persoane; să fie violenți; să facă abuzuri sexuale.

Selecție versuri: -“O sug_ți ! -Ia-ți-o pe sor-ta, frate, -Ți-am fut_t-o iară, -Piz_o, sunt Beton, -Să-mi mâncați pul_a de cioară, -Sunt repetent, M_IE DOAMNA PROFESOARĂ!”. -“Am rămas repetent, că AM DAT ÎN DIRECTOARE, -Nu mai merg (la școală) că am rămas a treia oară, -O ÎMPUȘC, NU O BAT, ÎI FAC O FAVOARE”, mai scrie comisarul-șef în postarea sa, mult mai lungă, de altfel.

Cătălin Țone postează și un video de la concertul în care elevii de la ”Ion Maiorescu” erau îndemnați să violeze și să-și omoare profesorii.

Imaginile video pot fi urmărite pe pagina de Facebook a lui Cătălin Țone, AICI.

Conducerea liceului a precizat ulterior că evenimentul a fost plătit de părinți și nu a fost organizat de școală.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult