Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Comentariul făcut de Ambasada SUA la postarea reprezentanței diplomatice a Suediei la București de ziua sa națională

Suedia și-a sărbătorit joi ziua națională, iar primul comentariu la postarea ambasadei sale la București a venit din partea Ambasadei SUA în România, care i-a urat ”la mulți ani”.  

Pe 6 iunie, vikingii au sărbătorit Ziua Națională a Suediei, dată la care s-au împlinit 501 ani de la fondarea statului suedez modern.

Ambasada Suediei în României a postat cu această ocazie un mesaj aniversar care a devenit viral, cu peste 1.000 de aprecieri, comentarii și distribuiri.

”Astăzi sărbătorim Ziua Naţională a Suediei! Grattis Sverige! Mulțumim pentru urările de bine!”, a scris reprezentanța diplomatică a Suediei la București, pe pagina sa de Facebook, alături de trei fotografii reprezentative.

Iar primul comentariu din lunga serie de felicitări a venit din partea Ambasadei Statelor Unite la București. ”La mulți ani!”, au postat americanii, care nu au uitat emoticonul de sărbătoare.

Citește și
Greta Thunberg
Amenda primită de activista Greta Thunberg după ce a blocat intrarea în Parlamentul suedez

Suedezii își sărbătoresc ziua națională pe 6 iunie, în onoarea alegerii primului rege al Suediei, Gustav Vasa, în 1523, atunci când a luat naștere statul suedez modern.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult