Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Coca-Cola lansează băutura cu gust de Oreo. Concomitent, Oreo lansează biscuiții cu gust de Coca-Cola. Reacția oamenilor

Coca-Cola va lansa în septembrie o băutură cu aromă de Oreo, în același timp în care producătorul de biscuiți va lansa propria variantă, de Oreo cu gust de Coca-Cola.  

Băutura Coca-Cola cu gust de Oreo, fără zahăr, va fi lansată în ediție limitată în luna septembrie, într-o cutie alb-negru care conține ceea ce Coca-Cola descrie drept „gusturi aromate inspirate de prăjiturile Oreo”, scrie Sky News.

În același timp, Oreo va lansa un biscuit cu aromă de Coca-Cola.

„Aducerea împreună a jucăușului Oreo cu adevărata magie a Coca-Cola este neașteptată, dar se simte a fi potrivită, deoarece mărcile noastre se aseamănă în multe feluri”, a declarat Oana Vlad, vicepreședinte global pentru strategie de brand la The Coca-Cola Company, potrivit ESM.

La rândul său, Eugenia Zalis, șeful global de marketing al producătorului Oreo Mondelez International, spune că „abia așteaptă să vadă reacția” din partea clienților.

Citește și
Coca Cola, bănuită de ANPC de dublu standard în unele produse. Concentrațiile de pe etichete diferă în țările UE. Reacția com
Coca Cola, bănuită de ANPC de dublu standard în unele produse. Concentrațiile de pe etichete diferă. Reacția companiei
Reacția oamenilor este împărțită

Noua băutură va fi disponibilă la comercianții majori și la Pizza Express, Popeyes și Slim Chickens din Marea Britanie.

Reacția oamenilor este însă împărțită. Dacă unii s-au arătat încântați de combinația celor două gusturi, alții au criticat demersul celor de la Coca-Cola și Oreo.

”Oamenii voștri de știință sunt atât de preocupați dacă ar putea sau nu să facă ceva, că nu s-au oprit niciodată să se gândească dacă ar trebui”, a scris un client la postarea de pe X care anunța noul produs.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult