Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Coadă uriașă de români încolonați pe Valea Oltului. „Aşa arată bătaia de joc la adresa noastră!”

În plină perioadă de concedii, românii care au ales să-și petreacă vacanțele în România trebuie să treacă testul drumului. Ore întregi sunt petrecute bară la bară pe drumurile din țară care trec prin localități, ori sunt sugrumate de șantiere.

Corespondentul PRO TV Rareș Năstase a surprins o coadă infernală pe Valea Oltului, între localitățile sibiene Boița și Tălmaciu. Mașinile s-au aliniat bară la bară pe mulți kilometri din cauza unor lucrări care au loc la carosabil, în zonă.

„Aşa arată bătaia de joc, la adresa noastră! Ieşirea de pe Valea Oltului, în vreme de weekend. Cozi interminabile în fiecare sfârşit de săptămână, din pricina unui semafor, pus la lucrările în şosea, ce par să nu se termine prea curând. Coridor important european, spre Sibiu, spre Occident. Pe sensul opus - o lungă parcare. 4 minute de filmare continuă. Se vede pe şosele prezența românilor care îşi fac concediile în ţară, mai puţin în alte părţi. Ştiau şi autorităţile, era de aşteptat. Însă oficialii lăsă impresia că intenţionat uită de aceste şantiere, începute parcă ostentativ în perioada vacanțelor şi lăsate nefinalizate, în bătaie de joc. Cum să gâtuiești un asemenea drum şi să nu te grăbeşti cu lucrările? Răbdare, asta ni se cere în fiecare an, răbdare”, a scris Rareș Năstase pe contul de Facebook.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult